14°

На Рівненщині триває релокація бізнесу з «гарячих» точок

Так, підприємство з Києва, яке займається виготовленням в’ялено-копчених м’ясних виробів, відкриває нову лінію виробництва в нашій області.

Столична компанія “Димне м’ясо від Тараса” мала чимало планів, проте з початком війни їх довелося змінювати та переводити роботу підприємства в безпечніше місце.

Власник компанії Тарас Парандій звернувся до Рівненської ОВА з проханням допомогти знайти приміщення для відкриття нової лінії виробництва. І днями розпочалися роботи у заготівельному цеху.

На Рівненщині вирішили запустити нову лінію виробництва – тушкованок та готових страв тривалого зберігання 360 та 720 діб.

Компанія вже має перші замовлення. На потужностях Рівненщини планують виготовляти від 100 до 200 тисяч банок продукції на місяць. Сировину купуватимуть у місцевих постачальників, також планують залучати до роботи жителів області.

Джерело: Рівненські новини