Політика конфіденційності ⇒ Новини Рівне | Інформаційний Потік Рівне
Політика конфіденційності

Захист інформації користувачів

Адміністрація порталу Інформаційний потік Рівне вживає відповідних заходів безпеки зберігання й обробки зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення Вашої особистої інформації (ім’я користувача, пароль, інформація та дані, що зберігаються на нашому порталі)

Загальний доступ до особистої інформації

Ми не здійснюємо продаж, обмін чи передачу у тимчасове використання особисту інформацію користувачів. Інформаційний потік Рівне збирає, обробляє, зберігає та використовує персональні дані відвідувачів з метою забезпечення найвищої якості та безпеки обміну інформацією, аналізу інформації для просування, персоналізації та кастомізації інформаційних та рекламних продуктів, забезпечення коректної комунікації відвідувачів з Сайтом та між собою.

Користуючись Сайтом відвідувач автоматично надає згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.

Дані відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів збираються, обробляються, зберігаються та використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», »Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

 

Автоматичний збір даних

Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп’ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.

При роботі Сайту зберігаються та використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Інформація про відвідувачів, яка зберігається та використовується при повторному відвідуванні Сайту може включати мову перегляду сторінок, інформацію соціальних мереж, які використовуються для авторизації, місце розташування та іншу інформацію про налаштування перегляду сторінок. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та правил користування Інформаційним потоком Рівне відвідувачами.

Збір реєстраційних даних

Для того, щоб залишати коментарі та брати участь в опитуваннях, необхідно авторизуватися за допомогою соціальних мереж. Реєстраційні дані збираються після надання згоди відвідувачем на авторизацію та використання даних облікових записів однієї із зазначених соціальних мереж. Реєстраційні дані включають інформацію відкритого (загальнодоступного) профілю соціальних мереж, і, залежно від Ваших персональних налаштувань у соціальній мережі, можуть включати інформацію про ім’я, дату народження, вік, стать, сімейний стан, Вашу фотографію, адресу електронної пошти, інформацію, якою Ви ділитеся у соціальних мережах, інформацію про Ваших друзів та/або підписників та іншу інформацію.

При авторизації на Сайті за допомогою облікового запису соціальної мережі Ви автоматично погоджуєтесь на збір, обробку, зберігання та використання вказаних персональних даних Вашого облікового запису.

Інформація, яка запитується для заповнення профілю соціальних мереж може включати також конфіденційну інформацію. Включаючи таку інформацію до відкритого (загальнодоступного) профілю та використовуючи такий профіль для авторизації на Сайті, Ви автоматично висловлюєте свою згоду на поширення такої конфіденційної інформації в мережі Інтернет.

Розміщуючи персональну інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних, Ви автоматично надаєте однозначну згоду на збір, обробку, зберігання та використання такої персональної інформації. Розміщуючи інформацію на сторінках Сайту або у відкритому (загальнодоступному) профілі соціальних мереж, Ви підтверджуєте, що розумієте значення і можливі наслідки таких дії, зокрема те, що інформація буде доступною для інших відвідувачів Сайту, автоматично збирається, обробляється та зберігається та може бути використана відповідно до мети, визначеної даним документом.

Внесення змін в політику конфіденційності

Ми маємо право за своїм розсудом обновляти дану політику конфіденційності в будь-який час. У цьому випадку ми опублікуємо повідомлення на головній сторінці нашого порталу й повідомимо корстувачів про це по електронній пошті. Ми рекомендуємо користувачам регулярно перевіряти дану сторінку (політика конфіденційності) для того, щоб бути в курсі будь-яких змін про те, як ми захищаємо особисту інформацію, яку ми збираємо. Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтеся із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності й змінами в ній.

Відмова від відповідальності

Дана політика конфіденційності застосовується виключно нашої сторінки , при переході по зовнішнім посиланням на інші інформаційні ресурси та сторінки в соціальних мережах адміністрація порталу не несе відповідальності за дії третьої сторони, а також за інформацію розміщену на сторонніх ресурсах.

25C°
3м/с