9°

Хліб та пельмені: як підприємства Дубенщини підтримують військових

Під час робочого візиту на Дубенщину начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав підприємства «Добра хлібина» та «З макітри». Перше випікає хліб, булки та пряники. Друге спеціалізується на виготовленні 60 видів напівфабрикатів.

Головне правило роботи – лише натуральні інгредієнти, без замінників. Крім того, багато процесів виробництва відбуваються не машинами, а руками працівників. Використовуються як стародавні традиції та рецептури, так і нові технології виробництва. Наприклад, хліб формують у спеціальних формах з лози, а випікають в сучасних пічках.

«З початку війни підприємства одразу розпочали допомагати військовим, волонтерам та переселенцям. Щотижня близько тисячі хлібин передають безоплатно. Дякую соціально-відповідальному бізнесу за допомогу. Підтримуймо рівненських виробників!», – наголосив Віталій Коваль.