
Справжнє витримане морозиво: скільки продукту виготовляє рівненський завод?





Понад 7 млн пачок морозива в рік виготовляє рівненське підприємство під торговою маркою «ГОСТинчик». Про це розповідають у Рівненській ОВА.
Морозиво роблять з натурального молока, а не сухих сумішей. Його витримують впродовж 6 годин при температурі 95 градусів.
Підприємство працює понад 24 роки. Після розпаду рівненського молокозаводу, більшість колективу знайшли роботу тут. Наразі працевлаштовані 160 людей.
Як розповіли на підприємстві, виробництво морозива триває тільки впродовж чотирьох місяців. Але для того, щоб у не сезон не було скорочення працівників, підприємство виготовляє напівфабрикати. Їх понад 40 видів – від вареників до млинців. Таким чином керівництво зберігає робочі місця.
це вже про соціально відповідальний бізнес. Тим більше, що у виробництві завод використовує місцеві продукти.
До речі, на заводі є вільні вакансії, зазначають в ОВА.