3°

У Рівному зловмисник обікрав гараж щоб купити наркотики

Вчора, 20 квітня, житель Рівного намагався вивезти викрадений металобрухт до пункту прийому сировини.

Вранці, того ж дня, до поліції надійшло повідомлення про  крадіжку електроінструментів та автозапчастин із  гаража на вулиці Кременецька.

Вже за кілька годин на вулиці Відінська в одному із підвальних приміщень рівненські оперативники затримали двох чоловіків, які саме повернулися до «сховку», аби завантажити і відвезти на продаж вкрадений металобрухт та інструменти.

Один із них, 32-річний рівнянин, намагався втекти та чинив опір поліцейським. До нього застосували кайданки та доставили до медзакладу для проведення освідування, за результатами якого він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Під час огляду підвального приміщення, де зберігалися викрадені речі, поліцейські виявили електро- та автоінструменти, металобрухт, різні речі домашнього вжитку, які упізнав потерпілий.

Жителя обласного центру затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Поліцейські проводять першочергові слідчі дії, зокрема встановлюють і причетність до злочину іншого рівнянина, який перебував разом із затриманим, та перевіряють їх  на причетність до інших аналогічних злочинів.

32-річний чоловік пояснює, що безробітній і вживає, крім алкоголю, ще й легкі наркотики, тому кошти на це має за рахунок викраденого майна.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете отримувати головні новини в месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram та Whatsapp