8°

РадіоТРЕК, Радіо ТРЕК

Стравами і не тільки заманюватимуть туристів на Рівненщину

Джерело: Радіо Трек
Про це розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
 
Бульбаники – традиційна страва поліської кухні Рівненщини

Очільник області Віталій Коваль вважає туристичну галузь пріоритетною для Рівненщини. Називає її

«драйвером економіки» через неабиякий вплив на розвиток регіону.

Тож, за його словами, під час карантину влада займалася пошуком шляхів розвитку туристичної галузі. Зокрема, акцент зробили на внутрішньому туризмі.

 
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

І нещодавно ОДА презентувала нову концепцію Рівненщини туристичної. В чому вона полягає, Віталій Коваль розповів таке:

Стратегія розроблена на наступні 7 років в напрямках: спортивному, подієвому, історичному та гастрономічному.

 

В межах оновленої концепції Рівненщини туристичної запрацював новий сайт «Рівне тревел». Він містить інформацію про 182 туристичні локації, 40 готових маршрутів, 23 екскурсоводів, 48 віртуальних подорожей, а з часом кількість 3D-турів зросте до понад 100.

 

Туристична привабливість регіону – і в нашій місцевій кухні. Тому в межах презентації нової концепції «Рівненщини туристичної» ми представили проєкт «Кулінарна спадщина». Він спрямований на пошук автентичних страв з кожного куточка області, а також виробників регіонального продукту.


Хочете отримувати головні новини в месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram та Whatsapp