8°

погода у Рівному

Поліцейський впізнав злодія на записі камери спостереження

До поліції 16 червня надійшло повідомлення про викрадення скутера «Hunter» із території стоянки на вулиці Млинівська в обласному центрі. Про зникнення транспортного засобу стало відомо після перегляду записів із камер відеоспостереження.

Старшому дільничному офіцеру поліції Віктору Будніку силует крадія на відео видався знайомим. Коли поліцейські навідались до будинку імовірного викрадача, останній одразу зрозумів, чому до нього прийшли правоохоронці та сам показав місце у сараї, куди заховав викрадений двоколісний транспортний засіб.

Як з’ясувалось, напередодні, 29-річний житель Обарова спочатку відпочивав у місцевому кафе, а потім дістався Рівного. Додому пішки повертатися не захотів, а тому «навідався» на стоянку. І ключі, і документи на транспортний засіб знаходились у бардачку.

Раніше обарівчанин до відповідальності не притягувався. Каже, що хотів повернути викрадене, однак не встиг. Транспорт поліцейські вилучили.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Рівненського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Вирішується питання про повідомлення про підозру за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете отримувати головні новини в месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram та Whatsapp